Alıntı:
Sin Nickli Üyeden Alıntı
Yukarıda vermiş olduğum bilgiler günlük veya herhangi bir niyet için gündüz okumalarınızda dikkat ederseniz daha kısa zamanda ve daha sorunsuz sonuçlar almanızı sağlayacaktır..
Yani örneğin Ya Vedud c.c. Yada Ya Musavvir c.c. esmasının saati bildiğiniz üzere Ay saatidir. Diyelim ki siz her gün okuma yapıyorsunuz.. Pazar yaptınız, Pazartesi yaptınız, Salı günü geldi okumanızı yapacaksınız salı günü içerisindeki ay saatini bekliyorsunuz bir bakıyoruz ki .. Salı günü gündüz ay saati ( 5. saat: Ay saati Nahıs,Hiç bir ameliyye yapılmaz ) Uyarısını görüyorsunuz.. veya Cumartesi gününe geldiniz. oradada aynı şey (7. saat: Ay saati Nahıs,Hiç bir iş yapmamak lazım ) Bu durumda okuma yapmayınız..
Her ay saati her gün hayırlı olacak diye bir şey yoktur.. Veya Her günün her venüs saati veya diğerleri .. Bu konulara dikkat ederseniz daha çabuk sonuçlar alırsınız Allah ın izniyle..
Diğer bir konuda örneğin Ya Rezzak c.c. esması günü cuma günü saati eski dilde zühre yani yeni dilde venüs saatinde olduğu belirtilmiş.. Burada anlamamız gereken şey cuma günü güneşin doğduğu saatler venüs saatine denk geliyor ve günün ilk saati. Ve esmamızın en etkili olduğu gün ve saattir..
Yani sabah namazından sonraki saat günün ilk saati olmakla birlikte günü başlatır..
Allah Kabul etsin..
|
Hocam bu tablo yillar gecse de hep sabit midir?
Yani atiyorum pazartesi gunduz saati 3 zuhre ise yillar gecse de pazartesi gunduz 3 hep zuhre midir? Paylasim 2016da yapildigi icin 2020de bir degiskenlik var mi merak ettim
Bir de gece tablosunu da var midir?