Alıntı:
SungurAtalay Nickli Üyeden Alıntı
Kuran-i kerim şifadır Allah cc ayetleridir rahmettir..kisi ayet okuyunca daralırsa bunalırsa onda negatif enerji olma ihtimali vardır. Yanı kendi manevi sıkıntısı vardır. Okumayı bırakmaması lazım haramlardan uzak durulması lazım...bu konuya istinaden bazı düşünceleri aktarmak isterim..kisi diyorki okuyorum yazıyorum vsvs ama bana etki etmiyor neden acaba sence neden kardeşim? E dedikodu var gıybet var kınama var kalpte Allah cc zikri yok harama helale dikkat etmedikten sonra ağız ve kalp temiz olmadiktan sonra her ne okursan oku sana etki eder mi ? Tabiki etmez..ha dersenki biseyler oluyor. Olur ama rahmani olmaz şeytanın kucağına oturmuşsun haberin yok istidraca düşmüşsün..
ilim irfan olmayınca başına gelenin rahmanimi şeytanimi olmadığını ayırt edemezsin neuzubillah kişi dinden çıkabilir..
|
Allah razı olsun hocam sağolun doğruları konuşuyorsunuz. Elbette dini bütün bir insan değilim inşallah şu Allah korkusu bir an önce işler kalbime dualarınızı beklerim. Bu arada evet gelen neyin nesiydi anlamadım maalesef ama üzerimde aşırı bir enerji ve haller bıraktı. Yatarken ayak ve bacaklarda uyuşmalar ve beynim sanki farklı bir frekansa geçiyor gibiydi. Gölgeler gördüm. ilk gün yaklaşık yarım saat koruma yapmadım ve o içimdeki enerji sanki beni yiyip bitiriyor gibiydi. Koruma yaptım az kendime geldim ve 2 veya 3 gün boyunca o enerjinin yorgunluğunu üstümden atamadım.Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim ayrıca bilginin güç olmadığını tek başına bir işe yaramayacağını da anlamış oldum. Olaydan 3 gün sonra (ekstra olarak belkide görmeme rağmen korkmadığım için) herhangi bir sıkıntı kalmadı şükürler olsun. Ben de uyarayım deneyecek arkadaşlar lütfen koruma yapmadan denemesinler hafif atlattım. belki bu sizin için geçerli olmaz!
Allah!a emanet olun..