Alıntı:
Juni Nickli Üyeden Alıntı
hoca değilim kardeşim,Sen tam olarak ne istedini yada varsa sorununun ne oldugunu bana burdan yaz bende sana bildiğim kadarıyla yardım ediyim faydasını görürsün inş.
|
Ben hitaben hoca diyorum
Ankarada herkes birbirine hocam dedigi icin agiz aliskanligi
Ben birinin rüyasına girmek istiyorum, küs olduğum biri ve bugün ona mesaj attım. Kizgın olabilir bana. Rüyasına girmek istiyorum o yuzden. Aklina guzel anilarimiz gelsin, ruyasinda celb etmek yani amacimm ama ruyasina girersem celb de olur bence
o yuzden tesirli yapildiginda gercekten ise yarayan ruyaya girme uygulamasi rica ediyorum Allah rizasi icin. Forumu aradim taradim. Sizin okudugunuz havas kitaplarinda boyle cok tesirli oldugunu okudugunuz bir sey varsa uzunlugu 55 sayfa olsa bile okurum.
Ruyaya girmek, ruyada celb etmek ayri ayri ayni sorumu sormus olayim ikisi icin de
O kadar duaciniz olurum ki yonlendirmelerinize baktiiginiz havas kitaplarina muhtacim suan caresiizim
Bu gece deneyecegim o yuzden cok onemli ters teptirmeknde istemiyorum o yuzden tecrubesi bol olunan bir seyler bakiyordum sizi buldum siz bize barismamiz icin vesilemiz olacaksiniz insallah ben burda bekliyor olacagim sizi