Alıntı:
HavasHoca Nickli Üyeden Alıntı
''Bu karabiberlerin yanıp kavrulduğu gibi FİLAN binti FİLAN da benim için aşkla-muhabbetle-hasretle yanıp kavrulsun.Tez vakitte bana gelsin ve şeriata uygun nikahıma girsin'' şeklinde niyet edersin.
|
Alıntı:
Şişe ile olanı yaparsan devamlı sıcak olan bir külde gömülü kalacak.Eğer tavada kavuracaksan 15/20 dk kavur.
|
Alıntı:
Evindeki çiçek saksısına gömersin.
Ayrıca karabiberle yapılan bir deişik celb de budur:
41 adet kara biber alınır. Gece yatsıdan sonra her bibere 1 fatiha üç ihlas okunup ocakta yakılır ve “ falanca benim sevgimden bu biber gibi yansın” denir. Bu işlem yedi gece yapılır.
|
Alıntı:
Çiçeklikte bir çiçeğin dibine göm veya git pek ayak basılmayan bir yere göm,dereye at.
|
Alıntı:
SiLence Nickli Üyeden Alıntı
Tecrübe etmek isteyen arkadaşlara;
Pazartesi günü başlayıp, pazar günü dahil 7 gün boyunca aynı saatte (40) tane karabiber tanesi üzerine (41) defa İhlas sûresi’ni okuyup demir tavada tahta kaşıkla 20 dakika kül olana kadar kavurdum. Tava da çok az küller kalıyor, onları da çiçek saksının dibine koydum. ( ayak basılmayacak yer )
Abdestli, yürekten, inanarak niyetimi söyledim.
|
Alıntı:
mesa Nickli Üyeden Alıntı
önceki mesajı yazmadan o kadar aramıştım , yazdıktan sonra hemen buldum ))Açıklama bu linkde imiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Alıntı:
kadirGebze Nickli Üyeden Alıntı
gözlerim gayet iyi görüyorda ben hiç bi yerde göremedim kusura bakma
|
verilen cevapları işine yarayacak şekilde toplamaya çalıştım faydası olur inşallah