Alıntı:
Sadi Nickli Üyeden Alıntı
Gine rusyalik medyumumzun sayufasindeki vefk vefk yalmiş ve eksik olsada bana ilginç gözüktü ekran görünyusu yaptim not aldim kendime burada demişki bu vefk şans ve hacetler için diye beyaz kağid uzerine yazip 7 gün suyunda yikanir diye ama bu çok yalniş vefkte bu
Cozmeye çalişdim sadece hanedeki rakam ve harflari cozebildim ve vefkin ortasinda hanan ismi geçiyor dörd defa vefk hakk, kayum, vekil,hay isimlerinden oluşyor ama tam olarak hacet için yazip yikanirmi gercekten?
Araştirma yaptim ve bu bunu buldum vefkin orijin düzgün hali vefk nihayetinde çözüldu tam eksiksiz duzgun hali ne icin nasil kullanilmasi anlaşildi
Ve bu vefk ilmi ledün ilmi için altin veya gümüş levha üzerine çizilir anladiğim kadariyle bu vefk celcelutiye kasidesinin vefki vefk hazilandiktan sonra uzerine 3 defa celcelitiye kasidesinin bu beytleri okunur
بيمليخ شمياثا ويا نوح بعد ها*وداميخ يشموخ بهاالكون عطرت
Bencede fevkte be beytlerden yapilmiş
Vefkte sureyincedir orda 5 allahin ismi geçiyor
1 ism شمياثا (yukarideki sol dördgen ebced rakami ise 852) 2 ism يمليخ ( yukaridaki sağ dörd gen ecbedi 690 ) 3 ism يا نوخ (ortadaki vefk ebcedi 667) 4 ism يشموخ(aşidaki sol dördgen ecbedi 956 5 ism داميخ(aşağidaki sağ dördgen ecbedi 655)
|
Helal kardeşim güzel tespit ve çalışma iyi gelişirsin bu şekilde