Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Maddi derken koç-sabancı kadar zengin olamadık onun için bol çalışmak lazım.Ama sağolsun namerdede muhtaç olmadık.Manevi yönünü soruyorsan önceden çok zikir çektim değişik bunuda kişiye Allah tarafından ilham gelir diyelim artık bunu çek dediler gibi düşün çektikten sonra manevi yönünü soruyorsan herkesin anlayacağı dilde yazayım hani çelik yelek giyersin yola çıkarsın mermi gelse işlemez dersin işte bizdeki haliye ruh ise manevi yelek var gibi düşün ama bu yeleğe değil mermi top mermisi gelmez işlemez.Önceden değişik yorumlar yazdım değişik zikirler hakkında onları incele okursan neyin ne işe yaradığını anlarsın kardeşim.
Üst seviyede çekipde tam teslimiyet halinde olursan merak etme Allah CC bizzat korunmasındasın bazı rüyalarda görürsün ordada detaylı bilgi verilir sana özelde zikir verilir bunuda arada çek gibi.Banada 2-3 ay evvel verildi..sanırım bayağı detaylı anlattım.
-Bu yola girmeye niyetin varsa Ya Allah başlangıçta 4356 adet çek günlük.Selametle.
|
Detaylı anlattığın için sağol kardeşim. Diğer mesajlarına da bakacağım inşallah. Tecrübelerini bizimle paylaşmaya devam et lütfen. Allah razı olsun.