31.05.20, 13:27
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
muratsen Nickli Üyeden Alıntı
Kiki, halk ağzında kibrit cini olarak bilinir. Aşağıda kibrit ile cin çağırma işleminin nasıl yapılacağı adım adım açıklanmaktadır:
Kikinin çağırılması için 6 adet kibritin olması gerekir.
Kibritlerin temin edilmesinden sonra toplamda 2 kişinin bir masa etrafında toplanıp U şeklini alması gerekir.
1 kişi 3 kibrit, diğer kişi ise kalan 3 kibriti alır.
Kibritler alındıktan sonra 3 adet İhlas (Bismillahirrahmânirrahîm. Kul hüvellâhü ehad, Allâhüssamed Lem yelid ve lem yûled, Ve lem yekün lehû küfüven ehad) ve 1 adet Fatiha (Bismillahirrahmanirrahim.Elhamdulillâhirabbil’ale min, Errahmânir’rahim Mâliki yevmiddin, İyyâke na’budu Ve iyyâke neste’în, İhdinessirâtal mustakîm, Sirâtallezine en’amte aleyhim, Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn) Sureleri okunur.
Kibritlerin uçları karşıya bakacak şekilde tutulmalıdır. Kibritlerin yönleri ayarlandıktan sonra “Kiki burada mısın?” diye sorulmaya başlanır.
Kibritlerin içe doğru kendiliğinden girmesi durumunda Kiki’nin orda olduğu anlaşılır. Fakat kibritler dışa doğru ise Kiki orda değildir.
Bu sayede Kiki’nin kibrit ile çağrılıp işlerin aynı şekilde halledilmesinden sonra cinin gönderilmesi için yine İhlas ve Fatiha Surelerinin okunması gerekir.
|
Halk arasında olan bir cin daveti yatsı ezanından sonra yapabilirsiniz zararsız daha dün yaptım çoğu zaman yapabilirsiniz ben tecrübe ettim
|