Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Aynı fikirdeyim. Büyü yüzünden mahvolmuş bir hayatı düzeltmeye çalışıyorum ,neler çektim neler yaşadım . Hala daha elimi dolaba vs atınca biseyler bulacağım diye ödüm kopuyor.. Şu evin duvarları ne gözyaşı ne kan ne feryatlar gördü . Karnımdaki bebeğim bile neler çekmişti. Şimdi bize bunu yapanlar pişmanım Allah'ım sen affet diyince bitecek mi herşey... Allah mazlumun da Allah i. Once aldığı hayatımı geri vermesi ya da gelip benden helallik alması gerekiyor bunları yapanların .ve bı sürü kişiden . Konu sahibi arkadaş da pişman olmanız elbette güzel ,ama önce kul hakkını görün, ödeşin . Çok ağır şeyler yaşıyor insanlar bu büyü pisliği yüzünden .
|
Ah kardeşim makesef çalınan yılların akan gözyaşlarının yaşana perişanlıkların karşılığı yok, telafi derler oda olmaz bence afı üzerinde telafi etmek, ya o kadar üzüntünün perişanlığın neyini düzelteceksin çekilen acının karşılığı olurmu hiç, Çeken sadece çektiğiyle kalıyor bu dünyada( babama , bana rızık kapama için yapmışlar büyü ... Hayatımız hep kaybetmekle geçiyor biri bitmeden diğeti bir sorun yine sinirler harap , mücadele yoktan yere.....) bizim geçen yıllarımızı kim geri vericek? Hiçkimse!!!