29.05.20, 21:51
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Herkes kendi dünyasında dualar-ayetler-sureler-esmalar okur.Davet eder yada etmez ruhaniler gelir ama ulvi ama sufli Bu tılsımları ya bi fotografçıda yada fotograf kağıtı alıp kırtasiyede bastırıp evinize ya da odanıza koymanızı tavsiye ederim.Müslüman bir taifenin onayından geçmiştir hepsi gönül rahatlıyla bastırıp asabilirsiniz.Mesela Fatma annemizin eli ve üzerinde bir kaç tılsım vardı kaldırmamı istediler.Hz Fatmanın eline hiçbir tılsım yazılmıaz diyede uyardılar.Kenzul Arş duası ve vefkleri vardı.İşin ehli olmadıkça Vefk yazıp duvarlara asma kapı açarsın ruhanilere dediler.Odadaki Osmanlı mührünün,Melek şeklindeki bibloların size manevi alemde ve ruhaniler odanızda sizi yardım etmek için geldiklerinde hiçbir faydası yoktur.Bunun yerine Mührü şerifi assak daha hoş olmaz mı ? Onu jpeg formatı değil 40-50 liraya basılı ve tablo halini internette bulabilirsiniz..Sizin göz zevkinizden başka he biblo ve heykellerin zararı bile vardır hele ki nazar boncuklarının aman aman Bu tabloları bastırıp asmanızı evinizi-odanızı renklendirmenizi tavsiye ederim.Sufli varlıklar sevmez böyle tabloları orda kalıcı olarak durmak istemezler çünkü davasına ters elemanın Onlar isterki her yer nazar boncuğu olsun nazar ayeti unutulsun nazar boncuğundan medet umulup gizli şirke düşülsün..Bu tabloları ve tılsımları teberrüken asın sizi koruyacak manasıyla değil.He içinde yazılı olanların yüzü suyu hürmetine Cenabı Hakk sizi ve evinizi korumaya alır orası başka ama manevi alemde eviniz odanız hoş gözüksün..Firavunun bile kapısının üzerine Besmele yazılı olduğu için Cenabı Hakk helak etmek için beklemiştir.1 besmelenin yüzü suyu hürmetine..
Hilye-i Şerife
Her kim onları yükseğe kaldırıp bakarsa ve bana muhabbetle bağlanırsa Allahu Teala ona cehennemi haram kılar, o kişi kabir azabından emin olur. Mahşer günü çıplak olarak haşre girmez, sırat köprüsünü yıldırım gibi geçer ve benimle birlikte cehennete girer. O kişi yönetici ise muradına erer. Allahu Teala ona düşmanlarına karşı yardım eder. Butün şeytanların şerrinden korur. Her korkusundan emin olur. Her kim bunları yanında taşırsa Allahu Teala And cennetlerini ona konak yapar.
Ulemanın beyanına göre içinde Peygamber Efendimiz (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)’in cemal-i şerifi bulunan eve felaket uğramaz, şeytan ve fakirlik girmez, ateşte yanmaz. Üzerinde taşıyan kişi her türlü müsibetten korunur. Ömür ve devleti uzun olur. Ahiret belalarından emin olur. Her ne niyetle kırk gün okursa muradı hasıl olur. Ölümden sonra kefenine koyduan kabir azabı görmez. Yetmiş melek ona dua ve istiğfar eder.
Osmanlı döneminde her konakta veya evlerde mutlaka bulunurmuş.Maddi manevi belalardan korunmak amacı ile de asılırmış evlerde.Bununla ilgili şöyle bir olay yaşanmış.Osmanlının son dönemlerinde İstanbul'da yangınlar sık sık görülüyormuş.Tesbit etmişler ki yangınların olmadığı konaklarda ve evlerde Hilye-i Şerifeye rastlamışlar.
Altın Silsile-i Tılsımı
Kara Büyü ve Cinlerden korunmak Rızık ve Bereketi Çekmek için eve asılır.
Allahü Hak Tılsımı (Mührü Şerif Hicab)
Kara büyü,sihir, cinler ve kazadan beladan tüm kötülüklerden korunmak için asılır.
Teberrüken asılır,Bereket ve koruma ayetleri içerir
Nadi Ali Tılsımı Bereket ve Rızık çeker Büyüden korur.
Bu tılsımın “Nadi Aliyyen” şeklinde duası vardır.Bu tılsımı kullanmayı bilen 2 dünyada saadet yaşayacağı rivayet edilir sorun şu ki ben bilmiyorum
Hastalara şifa için
Kadiri Tarikatından Şeyh Ubeydullah hz.’leri hastalara verdiği suya atılan kendi el yazmasıdır.Diyeceksiniz ki fotokopiyi suya atmak ne fayda vericek ? Bunu yazıcıdan yazdırın ayarı yapabiliyorsanız yavaş yazdırın bozmadan çıkartsın.Sayfayı 2ye bölüp kesin 2 tanedir bu resimde bilgisayardan ayarladım.Yazdırdınız diyelim işin sırrı burda başlıyor : Bütün fotokopi eserlere 1 Fatiha 3 İhlas 70 tane Bismillahirrahmanirrahim Elif Lam Mim okuyup her seferinde nefes ederseniz aslı gibi olur.Bu bilgi Şeyh’in kendisinden geldi.Hiçbir yerde bulamazsınız büyük ihtimal bu bilgiyi Bu sayfadaki diğer tılsım ve tabloları evinize asmadan bütün hepsini yazıcıdan yavaş hızda yüksek kalitede ayarlayıp yavaş yavaş çıkartmanızı sonra masanın üzerine hepsini serip tek uygulama ile hepsine nefes etmenizi tavsiye ederim.. He unutmadan şişenin içindeki kağıtı çöpe atmicaksınız ya kurutup yakıcaksınız yada denize bırakıcaksınıız..
MÜHRÜ SÜLEYMAN
Yukarıdaki mühür eğer yüzüğe kazınır ve taşınırsa cinler itaat eder. Safran mürekkebiyle yazılır ve taşınır ise cinler uzaklaşır. Yazılıp suyunun içilmesi ve taşınması sara hastalığı olana şifa olur. Ayrıca davetlerde kullanılmasında büyük faydalar vardır.
Aslında benim hayatta gözle görülür derecede faydasını gördüğüm sahih tecrübe ettiğim vefkler var fakat başka bir kaynaktan almıştım ve ortasında reklam var.Hiç bi sayfada paylaşacağımı düşünmediğim için hepsi reklamlı reklamlı duruyor öyle İlerleyen günlerde bir kaçının temizliyebilirsem pc'de faydasını gördüğüm vefkleri ekliyeceğim..Saygılarımla
Bazı resimlerin önizlemesini kaldırdım çözünürlüğü yüksek olduğu için ekrana sığmadı telefondan girenler kulağımı çınlatmasınlar diye bu şekilde yaptım linke tıklayıp açabilirsiniz..
Kitaplar ve Tecrübeler
|
Hocam bun tılsımlara isim yazmak gerekiyormu yani kişiye özel değil değilmi bunlar
|