Öncelikle cümleten selamun aleyküm. Herkese hayırlı geceler diliyorum. Şimdiden hakkınızı helal edin biraz uzun olabilir. Arkadaşlar konu biraz mahremiyet içeriyor. Şimdi biz orta halliden biraz daha durumu iyi olan ailelerden birisiyiz. Babamlar 13 kardeş. Biz de bi amca var ailede kimse ondan üstün olsun istemez etmez. Yıllardır bu amcam babamı sömürür durumu çok da iyi olmasına rağmen hem maddi hem manevi açıdan. Son 1 senedir işlerimiz çok kötüye gitmeye başladı ve rabbimin takdiri ile batma eşiğine geldik. Amcam bizi tam 1 5 milyon tl dolandırmış. Yıllardır 3 ordan 5 ordan o gider fazla bu gider fazla diye diye. Kendisi zaten fazlasıyla durumu iyi birisi. Babam da kimi insan yumuşak huylu olur normalde çok agresifitr ama amcama karşı hep böyle saygı eziklik içerisinde. Parayı isteyemiyor. Amcamın da vermeye niyeti yok. Görüştüğüm havas ilmiyle uğraşan çok sevdiğim bi abim var. Ona baktırdığımda amcan nasıl olsa isteyemiyor sesini çıkarmıyor diyerekten bilerek parayı vermiyor artık dedi. Eğer verirse onun himayesinden çıkar diye. Fazla uzatmayayım babam ailesine çok düşkün birisidir ben de fazla agresif birisiyimdir. Arkadaşım işlem yaparız ama geri gelme ihtimali çok düşük geri vermezse 3 nesilden ahı çıkar o paranın ondan dedi Ama biz de aşırı maddi çöküntü içerisindeyiz borçlarımızı ödeyemiyoruz paramız olan hakkımızı geri almak istiyoruz. Bunun için nasıl bi yol izlemem gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun
---------- Post added 29.05.20 at 03:34 ----------
Ben de ailelerin huzuru kaçsın istemiyorum çünkü gerçekten iş uzarsa büyük tatsızlıklar çıkarıp gözümü kirpmadan kan dökebilecek potansiyelde birisiyim. Dünya malı için değmez ama ortada büyük halsizlik var. Lütfen kimse yanlış anlamadım beni gerçekten kötü durumda olduğumuz için yardim amaçlı sordum. Babam artık doğru düzgün uyuyamıyor. Kendisi zaten MS hastası durumu kritik
Ben de ailelerin huzuru kaçsın istemiyorum çünkü gerçekten iş uzarsa büyük tatsızlıklar çıkarıp gözümü kirpmadan kan dökebilecek potansiyelde birisiyim. Dünya malı için değmez ama ortada büyük haksizlik var. Lütfen kimse yanlış anlamadım beni gerçekten kötü durumda olduğumuz için yardim amaçlı sordum. Babam artık doğru düzgün uyuyamıyor. Kendisi zaten MS hastası durumu kritik
|