28.05.20, 22:18
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
BlkbrgBG2809 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar açıklamalarınız için zaten çok uzakta armiyoruz ama kimsenin ahını a almak istemiyoruz Allah ıslah etsin yaptiran ve yapanları da kimin yaptığından ziyade varsa başka bir yerde onları bulup çıkarmak. Bir insan garsonun arkasına mutfak dolabın üstüne yumurta niye koyar kapıdansak kapı bölmelerine kağıt nasıl yerleştirir ki kırılınca ortaya çıktı evin daha bilinmeyen nerelerinde var evdeki çocuklar huzursuz ben onlara üzülüyorum. Küçük sabiler var 😔
---------- Post added 28.05.20 at 20:48 ----------
Bende sizin tavsiyeniz gibi bir şey yapmak istiyorum ama rüya ile bana gösterilir mi hangi istihareyi yapmam lazım bilmiyorum keza ehil hocalarımızdan nasıl destek alabilirim bilmiyorum sitenin yeni üyesiyim öneriniz varsa 50 mesaj hakkım dolduktan sonra kendisine özel mesaj dan durumumu izah edeyim tekrardan teşekkür ederim Rabbim hepinizden razı olsun.
|
Sünnet üzre istihare;
Öncelikle ben biraz istiğfar ile meşgul olunmasını öneriyorum. 100 istiğfar iyi olur..
Allah rızası için 2 rekat namaza durunuz.
1. Rekatta fatiha ardından Kafirun Suresi okuyunuz.
2. Rekatta fatiha dan sonra ihlas suresi okuyup selam verip namazı bitirdikten sonra
Aşağıda verdiğim duayı okuyup sonrasında görmek istediklerinizi lisani Hal ile dua Ediniz. Daha sonra kimse ile kelam etmeden kıbleye yüzünüz gelecek şekilde sağ tarafınızı dönüp uyuyunuz.
|