Alıntı:
Sucu Nickli Üyeden Alıntı
2000 yılında urfada askerlik yaparken bölüğümüz bir boş araziye tatbikat nedeni ile intikal etti.orada kurduğumuz su ikmal noktasında biz 4 asker ve bir rütbeli ile kalıyorduk.geceleri askerler yani ben ve arkadaşlar sıra ile nöbet tutuyoruz.benim nöbetim 2,4.su ikmal noktasının yanıda yani 20 m ilerisinde bir mazarlık var eski üstü taşlarla kaplı.ortada bir yetişkin mezarı etrafında 6.7. Çocuk mezarları mevcut.saat 3 vivarı hiç bir ışık kaynağı bulunmayan arazide gizleme ağından içeriye bir parlama geldi.bende devriye geliyor diye başımı gizleme ağından dışarıya çırarıp baktığımda hiçbir aracın gelmediğini,fakat mezarın üstünün bembeyaz bir aydınlıkla kaplandığını ğördüm.bu durum yaklaşık 5.6 dakika sürdü. Daha fazla uzatmıyayım,sizce bu nedir arkadaşlar.orada ne olmuştur sizce?selam ve dua ile.
|
Mezarda yatanların haliyeti ruhuyesini bilmiyoruz ama salih kul ise haliyle nur inmesi olabilir bir ihtimal diyebiliriz tabii bu bizimkide tahmin diyelim.
Zamanında bir arkadaşım anlattı hikaye eski bunun dedesi namazında abdestinde neyse bu derdi bazen gece yarısı wc ye kalkıyorum dedemin yattığı odadan yeşil ışıklar geliyor tabii bu biraz tırsmıştı ama dediği her gece değil ara ara oluyordu ve odada yeşil gece lambası yok o zamanda dediğimiz deden haliyle yaşlı namaz abdest hak getire görünen adam evliya değil ama işte salih kul ise bazen demekki arada Allah CC nurlandırıyor diyelim dedikde.İşte bazısı inanmaz görsede inanmaz görmesede inanmaz.Bizim burda yatır çok istanbul fatihte bazılarında gece ışıklar olduğu söyleniyor.