Fatihatü'l-Fukara hakkında / Önemli
Selamun Aleyküm.
Birkaç gün Fatihatül fukara duasını okumaya niyetlendim ve günde 7 kere okuyordum. Sonra aniden gece uyuyamaz oldum. Namazlarımda acayip bir gevşeme ve büyük vesveseler başladı. Ben hiç farketmedim bu duadan dolayı olduğunu. Daha sonra sorduğum biri bana okuduklarından olabilir dedi. Düşündüm, ve okuduğum bir bu vardı. Sonra bir yazıyla karşılaştım. Meğer bunun iki versiyonu varmış. Biri doğru olan, diğeri değiştirilmiş ve içine cin padişahlarının isimleri yerleştirilmiş olanmış. Eğer içinde “zevbeatu ...” gibi isimler varsa bilin ki onlar cin isimleridir diyordu. Bende hemen bıraktım, bırakır bırakmaz da farkı gördüm. Herşey normale başladı ve içimde nedenini bilmediğim gittikçe büyüyen sıkıntı da yok oldu. Ayrıca duanın sonunda “Aksemtu” ye başlayan kısımda kasem var ki, burada Allahtan başka olarak meleklere ve ruhanilere cinlere yemin ediyor. Allahtan başkasına adına da yemin etmek haram olduğundan bunu okumak caiz değilmiş. Okumak isteyen arkadaşlar varsa çok dikkatli olsun, az daha kayıyordum. Hocalardan da bunun hakkında yorum bekliyorum.
|