Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Allah CC yardımcısı olsun.Şu zamanda geçim derdi başlı başına bir olay.Sende kadının çocuğuna bakacağın için Allah seninde her işini rast getirsin kardeşim.
|
Amin cümlemizin ömrüm ve gücüm yettiğince destek olacağım inşallah
---------- Post added 27.05.20 at 03:14 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Burnuna 3er damla sarı kantron yağı damlat günde 1 kere , kafasını arkaya yatırsın öyle damlat(başlarken 1 damla ile başla ki çocuk bişey olmadığını görsün hatta başta kendine 2şer damla damlat ne olduğunu ne yapabileceğini gör sonra çocuğa uygula korkma zararı değil faydası var) genzi gıdıklayınca 1 bardak su içebilirsin.Aktarlardan hazır şişede olanlarından al,organik pet şişede falan olanlarından alma kahve filtresi ile süzmüyorlar tortu kalıyor bize gelmiyor onlar.içinde hiç tortu olmayacak alacağın sarı kantron yağının
aktara git veya internete bak,küçük mercimek tanesi kadar olan günlük bitkisi var..Yani bize en küçüğü lazım,havascılar parmak kadar olanını kullanır tütsü için küçük olanı lazım bize. 250 gr al yeter. O eve gittiğin vakit 1 tatlı kaşığı günlük bitkisi ağzına atsın çocuk üzerine su içsin,çiğnemeden yutsun tadı fena değildir ama çiğnerse dişe yapışır.
1 tatlı kaşığı naneyi 2 su bardağı kaynamış suyun içine bırak 3 dk en kısık ateşte kaynat yarım saat dinlensin sonra bi matara suluk gibi birşeyin içine koy götür sabah akşam olmak üzere içsin bitirsin.
Çocuğun yanına giderken abdestini al önce bunları yap sonra çocuğu oturt karşına veya geç karşısına fark etmez..
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi lütfu keremin ile şifa ihsan eyle
sağ elini çocuğun başına koy her biri yine 1 nefeste olmak kaydıyla 7 fatiha oku ; Allahım okuduğum 7 fatiha ..... in 5 alemine tesir etsin sen şifa ihsan eyle..
Fatihaları 1er nefeste okumak çok önemli..Namazda veya dua ederken değil şifaen yapılan çalışmaların hepsinde fatihayı 1 nefeste okumak gerekir.Nefesi verirken veya alırken okumak önemli değil fatiha 2ye bölünmesin tek derdimiz bu
Söylediğimiz tavsiyeler damar açmak üzere,buruna dökülen beyine giden oksijen kanallarını açmak için..
Allah tez vakitte şifa ihsan eylesin o çocuğu gözet,elinden geldiğince yardım et..Yetime bakmak büyütmekle ilgili çok farklı hadisler var..5 milyon zikir çekmekten daha faziletlidir belki bi araştır bu meseleyi yerinde olsam bu anahtar ile cennetin kapısına talip olurdum.He niyetin bu değil anaç merhametvari yapın ama meselenin böyle bir vechisi var.Sen yardım et daha fazla gözet Allahta sana yardım eder..
|
Allah razı olsun @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam büyüksün taha süresini okumaya başlamıştım bugün 3.gün o uygulamayı bırakayimmi sızın yazdiklarinizla birlikte hepsini uygulayayım sorun olur mu ?