Sufliler icabet etmiş..Soğukluk bunun ilk emaresidir,sıcaklık ulviyet ve müslümanların bir belirtisidir..Kışın ortasında boncuk boncuk terlerkende bulabilirsin kendini
1 Ayetel kürsi okuyup son ayeti 3 kere tekrarla ; Allahım okuduğum ayetel kürsi evin içindeki her zerratın 5 alemine tesir etsin,bizleri hıfz eyle..
2 rekat istihare namazını kıldın selamdan sonra duasını okudun ellerini açtın hacetini söyledin bana yol göster Ya Rabbi dedin..
konuşmadan yat sağ tarafına,imkan dahilinde ya başının tepesi yada yüzün kıbleye dönük olursa güzel ama şart değil.Sadece ayakların kıbleye dönük olmasın.
1 Ayetel kürsi okuyup ; Allahım şeytanın ihvasından sana sığınırım,istiharemde bana yol göster Ya Rabbi..
Bak burda imkan dahilinde zikir çekme dua okuma..
Ya Habir Ya Latif zikredilir amma 2 ayda 1 kere istihare yapıyorsan bunları zikretme çünkü bilinçaltı çözülmeye başlar ne olduğunu bilmediğin hatırlamadığın 500 tane rüya görürsün.
Bak şimdi ilginç bir detay geliyor..
Kaderde herşey yazılı amma imtihan sırrı var..
Ben bir vakit dedim ki ; Ya Rabbi kiminle evleneceğimi bana göster yolumu ona göre çizeyim..Tık yok.. Yav yürüyen zikirmatik vakitlerimde başkasının adına yatıyodum Allah gösteriyordu kendim için yattım tık yok..
Dedim he imtihan sırrı var,ben şimdi kimle ne vakit nerde ne şekilde evleneceğimi bilsem ne dua etmek kalır ne imtihan kalır..Meselenin tarihinden ziyade akıbetini sormak daha güzeldir..