25.05.20, 20:22
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 37 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Swordsfish Nickli Üyeden Alıntı
Salavat konusunu önceden siteye açmıştım ama arada kaynadı demek yada gözden kaçtı.Kısaca hergün vird edin oku 1 kez inanarak etkisini zaten 1 haftaya görürsün.Konudaki yazıda detayı yazılı.
LİNK
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
O zaman Rasülullah (sallallahu aleyhi ve sellem) efendimiz : Ey kardeşim, ey cibril ! İşte bütün bunlar, bu salevatı okuyana mı aittir; diye sorunca O’da :Muhakkak Allah’ü teala öyle bir melek yaratmıştır ki; onun 80 bin kanadı vardır, her bir kanatta onun 70 bin tüyü vardır. Onun 70 bin başı vardır ki; her başta 70 bin ağız, her ağızda da 70 bin dili vardır. Her lisan Allah’ü teala ya hamd ve tesbihte bulunur ve tesbihin de : O Allah (celle celâluhû) nasıl olduğunu kendisinden başka kimsenin bilemeyeceği zatı tesbih ederim; der. Şüphesiz Allah (celle celâluhû) o meleğe tecelli eder, o da Allah (celle celâluhû) için secdeye kapanır. Allah (celle celâluhû) ona “başını kaldır, muhakkak Ben seni habibim Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem)’e bu Salevât-ı Kübrâ’yı okuyan kimseyi her afet ve musibetten korumanla görevlendirdim” buyurur
-yetmiş bin çeşit belayı defeder ve
-onu kıyamet günününn şiddetlerinden kurtarır” dedi.
-O zaman ben ”Ey kardeşim Cibril bu nimetler bu salavatı okuyan kimseye verilecek mi? ” deyince o;
-”Ömründe 3 kere okuyana dahi Alllahu Teala ,Tevratı,İncili,Zeburu ve Furkan’ı okuyan kimsenin sevabını verir.”
-Herhangi bir kul ömründe 15 kere bu salatı okursa kıyamet günü oldugu zaman yüzü dolunay gibi olur ve
-onun çok büyük bir derecesi olur
.<<*>>Bu salatı okuyanlar Resulullah s.a.v 110 MİLYON SALATÜ SELAM okumuş olurlar.
|
Allah razı olsun ben genelde Salavatı-Nariye okuyordum bunuda not aldım Vird Edinmeye çalışcam