Alıntı:
SOL Nickli Üyeden Alıntı
kısa ve öz konusucam din kavgası yapıp senin seviyene inmem incil tevrat değiştirildi diyorsun ama 5000 yıl önce bulunan definedeki incille 2016 daki incil karşılaştırıldıgında arasındaki fark yok dinini bozan yahudiler değil yahudiler hristiyanlar hic bi zaman değişmedi filistin dinini sattı arap ihanet etti ortadogu topragını sattı hic bi yahudinin veya hristiyan bu gunlerde savas verip karşısındaki şii sunni diye onu öldürdülermi videoya cekip kafasını kestilermi KABEYE GİDİYORSUN ŞEYTAN TAŞLIYORUM SANIP TAŞI TAŞLIYORSUN TAŞI ÖPÜYORSUN TAŞIN ÜSTÜNDE DURUYORSUN SONRADA TVDE APTAL MÜŞRİK TAŞI TAŞLIYOR DİYORSUN biz hic bizaman tanrının dini diye bi dini kötülemedik ona düşmanca bakmadık ama peygamberleri karşılaştırman senin hatan her peygamber özeldir her papaz değiştirdi incili diyorsun kuranın değişmediğini nerden biliyorsun gözünle gördünmü cagırdıgım varlıklar neden surelerden etkilenmedi bilmiyorum ama ilahi kitaplarda herşey gibi değişebilceğini söylüyorum ben şimdi cıkıp kuranın bazı surelerini silip kafama göre yazsam 2 3 milyon tane üretip dağıttsam ne olacakki gene konusacakmısın benim kitabım değişmedi diye yaratılan en güzel en özel insandır tanrı ölünleri diriltme yeteneğini sadece ona vermiştir şuanki arabla ozamanki arapların cok farkı var dostum coook sen parcalansan bile cıkıpta bitane zengin müslüman senin elinden kaldırıp seni tutmaz biz seninle aynı düşünceyi paylaşanlar gibi internetten dinimiz hakkında ikoncanlık yapmadık diye kendinizi üstün gördün her soykırımı katliamı bizim üstümüze yıkmaya calıstınız ama şuda gercekki müslümanlar bu tarihte en cok insan öldürmüş topluluktur insanları kendinize cekmek icin 1 ton mezhep oluşturdugunuz şiilik ismailiye bunlar bikacı isa senin dininde bile allahın oğludur ama cahilliğin anlamını bile bilip arap özentisi değilim diyemezsin dininde şart olan kabeye gitmek secimle oluyor paranla oluyor sen şartımı yerine getirdim diye sevinirken başkanın cebi para doluyor senin dininde önemli olan toprak para günahların sevabların önemesiz düşüncen savunman önemsiz HRİSTİYANLIK KADERİM OLMASA SECİMİM OLURDUgood
|
Daha önce hristiyan, yahudi ve ateistlerle çok defa tartışmaya girdim. Ama sana daha fazla cevap vermeyeceğim. Dünya'ya bakış açın, akaryakıta zam gelmiş bana ne ben zaten 50 liralık alıyorum diyen adamla aynı bakış açısı
Allah hidayet nasip etsin.