Alıntı:
samet03 Nickli Üyeden Alıntı
Ben islamdan başka din tanımıyorum. Seni de bir tek olan Allah'a ve onun resulu olan Hz. Muhammed Mustafa S.A.V'e inanmaya davet ediyorum. Başka din tanımıyorum ama herkesin düşüncesine saygı duyarım çünkü Allah katında din tektir o da İslam'dır. Senin söylediklerini din değil düşünce olarak gördüğüm için saygı duyuyorum. Rabbim sana da İslam'ı nasip etsin inşallah.
|
simdi sen hristiyanlıgı din olarak tanımıyorsan cehalletten bitmiş bir beyne ne versen doymaz bunu söylerim sadece sana din bir düşünce değildirki umarım senin beynin böyle calısıyor kardesim müslüman olmayanlar cehennemde yanıcak diye calısıyor hristiyanlarda siizn hakınızda bunu düşünüyor unutma
kuran oku dedi
incil sahip cık dedi
tevrat koru dedi
kuran okumadı
incil sahip cıkmadk
tevrat koruyamadı senin kendine yüklediğin lugat seni batırır dinleri düşünce olarak göremezsin eminim allahda bunu yasaklamıştır allah incile peygamber gönderdi tevrata peygamber gönderdi BUNLAR İLAHİ DİNKEN ALLAH TEK DİN İSLAMDIR DEMİŞ OLAMAZ DİMİ CAN KARDEŞİM İSA MÜSLÜMANMIYDI ONUDA ALLAH YARATMADIMI AMA SENİN O CEHALLETTEN İCİNİ
KURT KEMİRMİŞ BEYNİN BUNLARI DÜŞÜNEMEZ