Alıntı:
Veteris Nickli Üyeden Alıntı
Ben sitede kanla yazılan bir ayet uygulaması görmedim.
|
Misal olarak verdim, küfrani büyülerin çeşitleri çoktur, sitede mevcuttur demedim , ve lakin mevcut değildirde demedim , görmemek yokluğunu ispatlamaz, rica ederim demediğim bir şeyi demişsim gibi algılattırmayalım, niyetin bu kabilden değildir bunu biliyorum , yanlış anlaşılma olmasın, lakin her haramda küfre giden bir yol vardır , o yüzden her türlü sihir büyü en azından kebair günahtır . İnsan şu fani dünyada bile ihtiyat ile davranırken , baki aleme giden yolda nasıl davranmalıdır ?
Mesela ilk başta zina niyetin olmaz , sadece elini tutayım dersin , sonra olanlar olur . Aynen bu şekilde diğer büyülerde küfrani olanlarına götürebilir . Seddi zerai yapmak lazım . bir ormanda “şu küçük ateşten ne olacak canım” diyemeyiz değil mi ?dersek ateş büyür ver her şeyi yer bitirir , öyle ise nasıl bir sitede bu büyü küfrani değildir denilerek es geçilebilir ? Es geçilirse ateş bizede dokunur , harama vesile olan onu yapmış gibidir , tabiki anlıyorum adminler hepsini aynı anda nasıl herkesi idare etsin ? Onlara dahi sitem etmiyorum , çünkü ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarına inanıyorum ,O yüzden biz bize düşen vazifeyi yaparak uyarmak zorundayız . Büyünün her çeşidi haramdır . Lakin bazıları aynı zamanda küfran-i dir , sitedeki küfrani olsun veya olmasın her türkü bulunan sihir ve büyüye karşıyım , çünkü küllün haramdır .