Cevap
Alıntı:
dradem404 Nickli Üyeden Alıntı
Esselamun aleyküm değerli kardeşlerim..öncelikle grubu her gün takip ediyorum..beni buraya esma ve zikir getirdi..herhangi kötü bir amacım elhamdülillah olmadı..inşallah da olmasın..Sağlık ocağında aile hekimiyim..hem yönetici hekimim..Sağlık ocağında biz 3 hekime sıkıntı yapan bi doktor var..maddi açıdan problem yapıyor..belki bilmeyeniniz vardır..biz hekimler olarak her şeyi elektriği suyu doğalgazı ve diğer ihtiyaçları cebimizden devletin bize verdiği ödenekle ödüyoruz..bu kişi arkasına güvenerek bize zorbalık yapıyor eksik veya sıkıntılı ödemeler yapıyor..kendince haklı olduğunu söylüyor..kimse şu an onunla konuşmuyor ve bize aylık zararı bazen 2 3 bini buluyor..bu zorba adamın bizden uzaklaşıp gitmesi için ne yapmalıyım..hangi esmayi vird edineyim..veya bunun zorbaliginin yumuşatılması için bir dua var mı..bazen aklım kötüye kayıyor..kahhar mı okusam diyorum ama..Allah iyidir iyileri sever diye vaz geçiyorum..inanın bunun yaptığını ebu cehil yapmaz..çok kıt ve inançsız biri..lütfen
|
KONULARIMA GÖZ AT RAHATLAYACAKSIN
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]