Alıntı:
Allahbizeyeter Nickli Üyeden Alıntı
Ne mutlu sana kardeşim oku ve arttır ancak eksiltme kimse kimsenin acısını bilemez benim annem öleli 18 yıl oldu 2çeşit uyku ilacına ragmen uyku haram ve doktorumun bana dedigi sözü musalla taşına degene kadar başımdan çıkmayacak o söz geçermi dedim uyuyamıyorum 2gün ful uyumamak ne demek aglayarak anlatırdım doktorlara annem intihar etmişti ergenlikteydim çok etkiledi ölümü beni velhasıl doktorun şu sözü aklıma kazıldı vessalam sen herkes uyurken uyumayanın halini keyftenmi sanıyorlar asla uyu geçer diye bişey yok geçerse uyursun dedi bu Bi imtihan sıcak yatağında gözünü kapatmak sana nasip olmuyor madem zikir yapıyorsun bizede dua et dedi velhasıl tam anlatamadım ama gece bende uyuyamıyorum biriniz beni kınayında allah duysun saglıklı uyku versin banada tamam zikir çekmek kalbe bedene şifa ama uyku en büyük enerjidir onun için rabbim kimsenin gündüz gecesini karıştırmasın inş
|
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Bu vefki dört dirhem ağırlığında bir kalay levha üstüne yazdır. Üstüne 30 defa kalafil-i hamse oku. Bunu basının altına koy. Insallah uyursun.