Alıntı:
Coliseum Nickli Üyeden Alıntı
Kimin Ne Olduğu Olacağı Beli Birisi Ateşe Girecek Birisi Cenete Daha Ne Uzatıyorsun
|
allah allah sen ilahmısın allahmısın bide kendini cennete koymussun yazık sana cidden yazık hayatımda senin kadar gerikafalı birini hic görmemiştim kendini cennete koyan mahlukat sorsan islamın 5 şartını bilmiyosun hani kardeşim bana diyosunya sen yanındakilerle oyna diye onlar seni bozmuslar bu kadar okadar cok salak olmussunki 5 yasındaki cocuk kadar zekan kalmamıs beynini yemissin sen kendini mehdide sanıyorsundur 1 günah 10000 sevabı siler 1 sevab 1000 günahı siler bunuda unutma muhtemelen yasın 14 15 kendini cennete sokan deli oldugun icin beyin yasında 4 5 kanka saygılı olki saygı gör yalan yanlıs farklı kaynaklardan aldıgın seyleri atmaki insanlar sana inansın
---------- Post added 20.05.20 at 20:23 ----------
Alıntı:
Coliseum Nickli Üyeden Alıntı
Kimin Ne Olduğu Olacağı Beli Birisi Ateşe Girecek Birisi Cenete Daha Ne Uzatıyorsun
|
he bu arada ben katolik hristiyan dinine mensubum bak benim günahlarım sevablarım seninkiyle farklı medyumculuk süleyman dan solomondan cıktıgı icin kutsal hristiyan topragı kudusten cıkmıstır benim dinimde varlık cagırmanın kullanmanın kişiye zarar vermedikce günahı yoktur hadi git otlan