Alıntı:
firatkom Nickli Üyeden Alıntı
Hocam selam 2 yıl önce zikire başladığımda zikir çekerken beyaz bir ışığın içinde ve bu ışıģın zikir çektikçe kaşlarımın arasından içeriği girdiğini hayal ediyordum ve bir süre sonra bin sayılarına çıktığimda 2 kaşımın arasında karıncalanmalar olmaya başladı gerçek anlamda sanki bir enerji içeriye giriyor gibi şuan zikir çektiğimde yüz sayısına gelince yine oluyor ve gün içinde zikir çekmiyorkende oluyor yeni bir zikre başladım aynı şey bu sefer hem 2 kaşımın arasında ve kalbimdede olmaya başladı ve vücudumun çeşitli yerlerinde gözümde kollarımda midende vs seyirmeler oluyor sizce anlamı nedir fikrinizi almak isterim
|
Sin hoca'nin paylaştığı bir yazı var zikir ile ilgili yaşadığın hali açıklıyor. Aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
------
Seğirmeler hakkında büyük Alim Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri buyuruyor ki ; "Eğer bir yerin seğirirse, bak, burada hükümleri hatırla ve şüphesiz güven. Damar neden oynar? Hak'tır onu depreten. O an işaretlerini anla ve müjdelerini bekle."
Erzurumlu Ibrahim Hakki hazretleri, Marifetname isimli kitabında seğiren yerlerin anlamları olduğunu haber vererek tek tek açıklamıştır. Kulak seğirmesi, çene seğirmesi, ayak seğirmesi gibi. 301. sayfadan itibaren başlıyor.
Buraya google e-kitap linki bırakıyorum:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kitabın dili ağır olduğundan bazı kelimeleri anlamayabilirsin, bazı web sitelerde günümüz türkçesine çevrilmiş hali de var. Marifetname seğirmeler yazarak ulaşabilirsin.