Alıntı:
ADX Nickli Üyeden Alıntı
Kismetim kapali degil. Taliplerim var ama her seferinde hüsran. Öyle sevgililik filan da degil, evlenme niyeti ile görüşüyoruz ama kisa sürede uzaklasiyorlar. Sebebi ise büyü. Tam bozuyorum tamam diyorum arrik yenisi yapiliyor ve yine hoooop benim kısmetler uçuyor.
Simdi ben ne yapayim ne okuyayim. Burda evlenemeyenler icicn vefk vs gordum okudum. Benim gorustugum insanlarla bile aramiza yapmislar. Uzun zaman görüştüğüm birinden bu sekilde ayrilmisiz.
|
Büyü durumları varsa Cevşenül kebir okuayacaksın Celcelutiye nasıl ilim ve şifa kanalıysa Cevşenül kebir de korunma kanalıdır Her gün oku 1 saat sürüyor . Niyet ettim Allah rızası için Cevşenül kebir okumaya Allah'ım Cevşenül kebir benim 5 alemime tesir etsin sen beni koru Ya Hafız (evlenme niyetiyle görüştüğüm kişinin de 5 alemine tesir etsin diyebilirsin ....Eğer aranıza soğukluk gibi bir büyü yapmaya çalışırlarsa olmaz inşallah... )Deyip başla okumaya . Bitirince de bir sürahi suya hoh diyerek üfle ev halkı dahil herkes içsin Hatta ufak bir niyet tavsiye edeyim
Bu sudan içen herkesde ibadet isteği oluşsun. O zaman ne büyü tutar ne de nazar Nasibinde açılır
Duamızı da ederiz