Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
-Mutsuzlukların bir sebebi budur seratonin salgılanmaz çünkü,fakat ağir zamandayız üzerimize yapışan nazarlar - dış manipülatör etkenler birleşince durum bu oluyor.Koruma yapmanıda tavsiye ederim..
- Sol eller çakraların 15 cm üzerinde gezdir eğer çakranın enerjisi yüksekse veya el çakrası biraz açıkca hissedilir.
- Gün içinde zikretmeyi kasdediyorsan evet güzel olur..amma güzel bi niyet et..
Niyet ettim bütün azalarımın,kalbimin,5 aleme bakan bütün bedenlerimin,her zerratımın denlenmesi- şifalanması - temizlenmesine vesile olması niyetiyle Allah rızası için Kuddus esmasını zikretmeye
Bunun yanınada gün içinde 100 tane istiğfar ekle,Meleklerin zikrini çekeceksin temiz olman,temiz yürümen daha hayırlıdır..İstiğfar günah varken yapılmaz sadece,günahsızken yapılan tövbe ve istiğfar belki daha faziletlidir..Abdest üzerine abdest almak gibi
|
Tavsiyeleriniz için size çok müteşekkirim...
-Korumadan kastınız şu an günlük olarak 7 ayetel kürsi okuyup sonuncusunu yutuyorum bir hocam söyledi,o kadar fazla yöntem varki birde 7 ayetleri(Tevbe 51,Yunus 107,Hud 6 ve 56, Ankebut 60, Fatır 2,Zümer 38) biliyorum yüksek okumalarda bu okumalar yeteri kadar güçlümüdür,öneriniz nedir?
-Günde 1000 İstiğfar ve Salavat var zaten onları yapmaya çalışıyorum ve ciddi derecede uyku veriyor bu aralar...
-Bana küçük bir kaç şey daha önermiştiniz yeni yeni oturuyor taşlar yerine aslında ,bazı şeyleri değiştirmek istiyorum ve değişmek istiyorum ...
Elli mesaja da az kaldı ha gayret İnşallah
Tekrar teşekkürler... @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]