Alıntı:
Nurolsun Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben uzun bir süredir başımın en tepesinde soğuk bir elektriklenme hissediyorum. Hatta çoğu zaman bu elektriklenme aniden oluşuyor gözlerimi ve bütün vücudumu yorgun bırakıyor. Şuan da tam tepemde buz gibi elektriklenme hissi ve ağrı var. Birçok yöntem denedim ama bir türlü kurtulamadim. Bazen günlerce süren baş ağrılarım bile oldu. Bu aralar anı ağrılarım çoğaldı. Bilen yaşamış olan varsa yardimci olursa duacı olurum. Hayırlı günler. Selametle ..
|
Kardeşim foruma hoşgeldiniz.İlk mesajınız olması sebebiyle ben şöyle bir şey soracam tabii yanlış anlamazsan.
Bu elektriklenme dediğin olaylar olmasına oluyorda.Mesele şu forumda çok üye değişik zikir-dua-namaz gibi düşün deneyenler var haliyle arada konu açıyorlar bende şunlar hasıl oldu gibi (meydana geldi gibi).
Bunu şunun için sordum eğer dua-zikir-namaz olayı bazen fazla kaçırıınca haliyle manen şarj olayı oluyor ve değişik hallerde hasıl oluyor.Sende namaz-zikir-dua olayı yaptında oldu ise farklı yok yapmadım desen farklı olabilir.
Örnek bazen esma çekiyorsun durum iyi bazende başağrısı yapıyor çoğu kimsede durumunu açıklarsan illaki işin erbabı cevaplandırır.Selametle.
.