Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Musallat çocukluktan gelmediği veya perdeleri açmaya yönelik bi çalışmaya girilmediği vakit kişi aslında duyamaz.Vesvese olur ama duyamaz..Yaş ilerleyince bazı vitamin ve minerallerin eksilmesi hayal gördürür.Bakım yapmadım sadece gönlüme geleni tavsiye ettim denemekten zarar gelmez
Vücudumuz mineral istiyor biz mineral alamıyoruz.Aslında bütün mineral tuzun içinde ama yediğimiz iyotlu tuzlar tuz değil..Hastaneye gidince serum veriyorlar normale dönelim diye serumun içeriği tuzun içindeki minerallerdir aslında..Çözümler basit bizim yediklerimiz içtiklerimiz ihtiyaç olan değil aslında..
Dünyanın büyük bi çoğunluğu deniz ve denizi tuz temizliyor ilginç dimi ?
Gerçek tuz yemeye başlamak lazım
|
seni takip etmek gercekten de ilginc. buradaki bazi konulari daha onceden baska yerlerde gormus oluyorum bazan. ama serum tuz iliskisi hayret hele tuzun denizi temizlemesi cok guzel bir acilim. Allah Tealanin rahmetinden bir parca olarak gordum denizi simdi. sadece baliklarin yasamasi icin degil de ileride kullanilabilecek muhtesem bir su kaynagi. Rezzak olanin bize tuzla surekli temizleyip hazir beklettigi bir rizk olarak gordum denizi bir an.
Allah senin de, bu forma girenlerin de, burada konu acan ya da fikrini ve bilgisini sunanlarin da, bu formu hizmete sunanlarin da her an ilmini arttirsin. Herkeze gercekten tesekkur ederim.