Seni cok iyi anliyorum kardesim
) bunlari birebir yasadim ,tam oldu dedigim anda ne varsa elimden kaydi gitti. En sonunda hocaya gittim meger annemden kaynakli annemin ailesinden birileri anneme buyu yapmis onun ve biz cocuklari adina seneler sonra onun acisi benden cikti
abim ablam evlendi kucuk yasta ben hep annemle kaldigim icin ne evlenmek istedim gelenide hic bi sebep yokken gonderdim evlenmem diye agladigim gunleri biliyorum oyle korkuyordum. Red edince icim rahatliyordu birde , sonra benim istediklerimde beni begeniyordu hoslaniyorlardi sonra tam oldu olacak sebepsiz gidisler meger anneme yapilan buyuden dolayi ben musallat kapmisim ummu supyan
birde sinirliydim ki sorma kiz basima daglari devirecek kadar sinir fevrilik vardi. Sukur sinirim gitti yatistim fakat su islerimin tersligi biraz hafif var kalintisi zamanla duzelir ins birde ustune zamaninda adak adamistim oda ayagima dolandi
) anlayacagin hersey imtihan bu lafa kiziyorsun seni anliyorum ama basimiza her ne geliyorsa hep kendi yuzumuzden , suna inan rabbim sevdigi kullari el acip bana yalvarsin benimle yakinlassin diye daha cok imtihan eder.o imkansizlikdaki imkani gor Allaha daha cok kucuk bi kuzu kes kan akit hocaya gorun ibadete saril Allah seni istiyoryakin ol kardeşim. Diyorumya bizzat yasadım hersey tam benim derken elimden kaydi gitti cok agladım.Ama gordumki durduk yere degilmis. Aklinda bulunsuz duasiz ve abdestsiz namazsiz dolasma kardesim.inan kimsenin icini bilemezsin okadar cok kotu niyetli insan varki oyuzden Allaha sigin belliki ben bunu cok sonradan farkettim. Emin o ulasamadiklarininda bi nedeni var Allah daha iyisini verecek sabir..