Alıntı:
cxjoqo Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleyküm rüyamda göğsüm kesilmişti vücudumun üstü kan içerisindeydi hocam kan rüyayı bozar demiştin ama tişörtü çıkarttıktan sonra kan görünüyordu yara kesildikten sonra akan bi kan değil yine de yazayım dedim
|
Akan bir kan değildi , neydi? Kafam karıştı
---------- Post added 11.05.20 at 22:44 ----------
Alıntı:
Aissah Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdi kendinizde bişey katıo musunuz yoruma yoksa sadedx kitaplardan alıntı mı? 3rüyam var üst üste gördüğüm ve birine danışmam gereken ?
|
Selamlar olsun. Evet kitaplardan yorumluyorum fakat o yorumları yazdıktan sonra üstüne de en sona kendi fikrimi ekliyorum eğer örtüşüyor ise.
Buyrun yazabilirsiniz
---------- Post added 11.05.20 at 22:45 ----------
Alıntı:
kuzeyinkizi61 Nickli Üyeden Alıntı
Selam. Ruyamda 4 ay önce kaybettiğim babamın hasta olup öldüğünü gördüm ve aceleyle yattığı yerden alıp yere uzatmak için annemile yere aniye seriyordum ben düzgün seriyordum annem seremiyor anneme kızıyorum hadi çabuk ol acele et düzelt diye. Sonrada uyandım.. Şimdide teşekkür ederim
|
Rüyada ölen birinin tekrar ölmesi, sabrın sonunun selamet olduğuna ve yakında her şeyin en iyisine sahip olmaya yorumlanır. Yeni başlangıçlar yapabilir, yepyeni bir hayata yelken açabilirsiniz. Yenilikler olabilir ve hayatınızdaki güzel değişiklikler hem sizi hem de sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Bir süredir çok istediğini değişim de olabilir. Belki bir işe girebilir, yeni bir işe başlayabilir, eğitim hayatı ile ilgili önemli kararlar alınabilir. Ancak kendiniz için çok hayırlı bir karar alınacak. Belki başka bir yerde yaşamanız da gerekebilir. Ancak bu yaşanacak olaylara kolayca adapte olabilirsiniz.