biri beni izliyormus gibi icimde hep bir urperti
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Aklima takilan sorulari size sormak istedim. Suan namaz kilmiyorum ama baslamayi cok istiyorum. Hayatimdaki bazi kotu durunlardan dolayi bazi dualari okumaya basladim. hergun ayni saatte ; 111 kereAlallahi tevekkelna rabbeneftah beynena ve beyne kavmina bi hakkı ve ente hayrul fatihin ya fettahu iftah lena hayrel babı bi cahi sahibil vesileh
489 kere Ya Fettah ismini zikediyorum zikir basinda niyetimi Allah rizasi icin ... hacetim icin ayetini ve zikrine okumaya diyorum ve bitince dua ediyorum.
ve her gun 1 kere celcelutiye duasini ve 1 kere de cevşeni kebir okuyorum. Yani cok uzatmadan sormak istedigim diger farzlari yapmadan bunlari yapmak sakincali mi bilgisiz oldugum icin sitede gezerken musebet kapma vesve onun benzero seyler yasayanlar bu konulardan korkuyorum yasamak istemiyorum ama bu sekilde hergun zikirlerimide yapmak istiyorum yakinca zamasan da 313 kere aytel kürsi baslamak istiyorum bunlari yaparken tek istegim Allahin sevgili kulu olmak diger varliklara iletisme gecmek yok haddim edinmel filan degil yani cok zikir cekmek Allah rizasi icin ve sevgili kulu olmak icin yapilirsa böyle seyer yinede yasanir mi. Namaz konusunda da bir ara baslamistim cok huzurluydum namaz kilarken goxlerimden yaslar gelerek kiliyordum ama biri beni izliyormus gibi icimde hep bir urperti oluyordu korku oluyordu ama tekrar baslamayacagim beni dogru yonlendirirseniz ve bilgi veriseniz cok memnun olurum cunku cevremde bu konulari konusabilecegim ve ogrenebilcegim kimse yoksa simdiden tskler
|