Meditasyon esnasında kedimin bu davranışları???
Az önce uzun süre aradan ilk kez "Chi topu"yaptim zerrelerime kadar hissederek. Tütsü ve mum yaktım odam karanlıktı, tütsü ve mumu da karşıma koydum lambaları söndürdüm. Nişanlım ile annesi birlikte yaşıyorlar onların evlerinde garip garip sesler ve paranormal olaylar oluyor senelerdir ve bu istemsiz olarak bize de yansıdı. Annemin karşısına direk gozuktuler,ben olur olmadık sesler duyuyorym falan.. meditasyon kısmına geleyim az önce ki olaya.. öyle bir derinlerim de hissettim ki,oda karanlık ve kedim birden hiç normal şekilde girmeyeceği oda ya girmek istedi kapıyı deli gibi tırmalamaya başladı benim orada olduğumu bilip sanki bisiler yaptığımı hissetmiş gibi.. tabi ben enerji çalışmama devam ettim... Bittikten sonra kapıyı açtığımda içeriye girdi ve sadece olduğum odanın balkon kapısından dışarıya baktı,cagirdigimiz da ya da bagirdigimiz da dört köşe oynayan kedi ne yaparsak yapalım o odadan cikartamadik,salak gibi balkondan dışarıya bakıp duruyor. Bu işin açıkçası tuhafıma gitti sizce neden böyle birşey olmuştur,bı sebebi var mı yoksa normal mi? Çünkü uzun süre sonra ben ilk kez enerji çalışmamı yapıyorum ve içimde garip bir his varken zaten kedimin böyle yapması daha da tuhafıma gitti. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar..
|