Alıntı:
KADNA Nickli Üyeden Alıntı
anneme büyü yapıldığından şüpheleniyorum çünkü bizim hayatımızın körermesi için elinden geleni yapıyor geçen ablamın odasına doğru gidip onun maske almaya gittiğini bildiği halde ablama sen hangi adamın evine gidiyorsun diye onu zorlar sinir etti saatlerce ve en sonunda ben istiraat ederken saç baş kavga etmişler görüyorumki annem herkesin neye sinir olucağını bilip o kişiye bu pis hareketleri yapıp ona kendini öldürtmek istiyor adeta kamikaze gibi yani intihar saldırısı gibi bir türlü ve ne yapıyor ne ediyor evdeki herkesi sinir hastası ediyor 2 ablam var ikiside piskolojik tedavi görüyor babam başka kadınlarla görüşüyor ve tek ben bunların farkındayım bir gün evlenip evden ayrılırsam annemin sokaklara düşüp milletin deli diye dalga geçmesinden korkuyorum...
Eğer ki yüreği burkulan olursa ondan ricam elimden tutsun.
HERKESE SAYGILAR
|
Bende senin annen için elini taşın altına koymanı istiyorum..
Niyet ettim benim annemin,babamın ve kardeşimin adına Allah rızası için Cevşeni Kebir okumaya.. Hergün 1 kere abdestli olarak arapçasının latin harfleriyle olan halini okuyacaksın..
Yavaş yavaş her 1 tanesi tek nefeste olmak şartıyla 4 fatiha okuyup ellerini açıcaksın ; Ya Rabbi okuduğum 4 fatiha bütün mevcudata tesir etsin,Annemin babamın benim ve kardeşimin sadakası hükmünde kabul eyle
Bir yap bakalım