Alıntı:
sadenaz Nickli Üyeden Alıntı
4 yıldır ayağımda geçmeyen siğiller var her yöntemi denedim çare bulamadım
çok acı yapıyor
|
Doktora gittim, izi kaldı ve biraz zaman geçince tekrar büyüdü.
Ancak bir taktikle sadece 7 günde kurtuldum. İzi de hiç kalmadı.
7 kağıt parçasına Arapça olarak ''Lâ edrî'' yazıyorsun, sonra bunlara 1 Fatiha-ı Şerife, 1 Felak, 1 Nâs, 3 İhlâs-ı Şerife okuyarak üzerine üflüyorsun. Siğilin üzerine sürüp, kağıdı yakıyorsun. 7 gün tekrar et, mucizeyi göreceksin.
Bütün hastalıkların muhakkak manevi, bilinçaltında olan sebepleri, genetik hastalıkların da elest meclisinden, ruhlar aleminden gelen sebepleri var.
Hakikaten benim genetik hastalığımın da atalardaki zulümden kaynaklandığını öğrendim. Dedemin babasının hanımına ve çocuklarına çok zulmeden birisi olduğunu öğrendim. Allah afvetsin. Bize kalan istiğfar etmek, dua etmek ve sabretmek (takdire razı olmak)
---------- Post added 08.05.20 at 07:01 ----------
Alıntı:
AbdulBatın Nickli Üyeden Alıntı
Doktora gittim, izi kaldı ve biraz zaman geçince tekrar büyüdü.
Ancak bir taktikle sadece 7 günde kurtuldum. İzi de hiç kalmadı.
7 kağıt parçasına Arapça olarak ''Lâ edrî'' yazıyorsun, sonra bunlara 1 Fatiha-ı Şerife, 1 Felak, 1 Nâs, 3 İhlâs-ı Şerife okuyarak üzerine üflüyorsun. Siğilin üzerine sürüp, kağıdı yakıyorsun. 7 gün tekrar et, mucizeyi göreceksin.
Bütün hastalıkların muhakkak manevi, bilinçaltında olan sebepleri, genetik hastalıkların da elest meclisinden, ruhlar aleminden gelen sebepleri var.
Hakikaten benim genetik hastalığımın da atalardaki zulümden kaynaklandığını öğrendim. Dedemin babasının hanımına ve çocuklarına çok zulmeden birisi olduğunu öğrendim. Allah afvetsin. Bize kalan istiğfar etmek, dua etmek ve sabretmek (takdire razı olmak)
|
7 kağıt parçası derken, hergün bir kağıdı siğile sürüyorsun, yazım hatasından dolayı hergün yedi tanesini sürüyormuşsun gibi anlaşılmasın, afvola.