Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Akşam akşam iyi güldürdün beni Allahta seni güldürsün kardeşim " engin derin ilminiz" yazmışsın ya.. Herşey Allahındır,Herşey Allahtandır.Beşere ehemmiyet verme,beşer perdedir..
Ne şekilde istihareye yatıyorsun ?
Hangi ayet ? Hangi Sure ? İstihare namazı ? Hangi Duayı okuyorsun ? Hangi tarafına yatıyorsun ? Ayakların mı yüzün mü başın mı kıbleye geliyor ? Niyet ne şekilde ? baştan sonra ne şekilde yattığını yaz bakalım
|
Valla hocam sag tarafıma yatıp uyuyorum öncesinde tabarake süresinin 14. ayetini 124 kere okuyup niyet edip uyuyorum kıbleye karşı degil ayaklarım 2 kez denedim ancak 3ledim 3.de Ahmed el rufai hazretlerinin kabrini ziyaret ediyordum böyle bir sonuç çıktı ama bilinç altıda olabilir çünkü 9 yıldır dilim alışmış her namazdan sonra başta peygamber efendimize sonra tüm peygamberlere ve en sondada Ahmed el rufai hz diyorum haa sorsanız neden illa ismen ona yeminle sebebini bilmiyorum öyle agzıma geldi öyle de gidiyor zatın hakkında tek bir bilgim bile yok ama ne alamettir anlamadım böyle Degerli hocam sizi güldürmüşüm olsun gülümsemek sünnet sevindim saygılarımla