Alıntı:
havzkevser Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle gecmiş olsun .Allah acil şifalar versin.Romatizmanın bir çok çeşidi var.Yürüyemeyecek düzeyde demişssiniz.Sle dediğimiz bir bag dokusu hastalıgı olabilir.Doktorlar ılk baslarda romatızma dıyebılıyorlar.Çünkü semptomları benziyor.İkiside ümmin sistem hastalıgıdır.Sistemik lupus diye gecer.Bir bag dokusu hastalıgıdır.Bağışıklık sistemine baglı bir hastalıktır.Doktorlar kan tahlılı yapar teshıs için.kanda crp ,rf gibi maddelere bakılır.Ama tam teshis için ana ,dna testlerinin bakılmasıdır.Yani oto antıkor testlerinin yapılmasıdır.
Tabi bu bir varsayım.Ama erken teşhis önemli.Günümüz tıbbı tüm hastalıklarda oldugu gıbı romatızmal hastalıklardada semtomlarla ılgılı cozum sunuyor.Yanı hastalıgın sebebını cözme yolunu degıl sadece hastalıgı gecıcı olarak tedavı etme yolunu secıyorlar.O yüzden tamamlayıcı tıbdan yardım almanızı önereceğim.Ülkemizdede yeni yeni tanınan tıb dr ları tarafından uygulanan homeopatı denilen tedavi yontemini önereceğim.Aynı şekilde ozonterapi de.
Süt ve hiçbir şekilde süt ürünleri tüketmesin.
Ayrıca hastalıgın bilinçaltı tarafıda ihmal edilmemeli.
Şimdilik bu kadar önerebilirim.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Allah razı olsun önerileriniz için. Şu şekilde yürüye biliyor ama kimi zamanlar kalça öyle bir kitliyorki yürütmüyor. Bu iltihaplanma diğer eklemlerindede mevcut. Genel olarak el bilekleri ve kalçasını tuttuğu için sonuçta sıkıntılı yerler. Biz ne kadar konuşsak az ağrısını kendisi çekiyor insan üzülüyor o halde görünce. Bi çözğm arıyor. İnşallah çözüme kavuşur şifasını buluruz diyorum kardeşim. Tekrardan teşekkür ediyorum sağlıcakla kal AEO
---------- Post added 07.05.20 at 22:48 ----------
Alıntı:
Testement Nickli Üyeden Alıntı
Allah in izniyle celceltuye hocam sana yardımcı olacaktır
Allah cumlemizden razı olsun
|
İnşallah kardeşim inşallah. Allahın razı olduğu kullarından oluruz