Alıntı:
Atlantiz Nickli Üyeden Alıntı
Benim isyerimde bir arkadasim vardi annesi vefat etmisti.neyse gel zaman git zaman babası komşusuyla evlendi.sonra aradan 4 5 sene gecti benim annem kiziı aldı ve tanidigi bı hocaya götürdü çünkü kızin hayatında herşey ters gidiyordu neyse hoca kıza annesinin öldürüldüğünü megersem komşu kızın babasına asikmis onun tarafadindan kızın annesine sabun buyusu yapıp dere kenarına koyup kadının eriyerek oldurdugunu söylemiş hatta şuanda da o kişiyle aynı evde kalıyorsunuz demiş.sonra kadın itirafiyla yakalandı ama iş işten geçti anne kadın öldügüyle kaldı eside komşusuna kaldı.neden bunu şimdi anlattım onuda anlamdım ama icimden geldi bence mutlaka bı hocadan yardim alın.rabbim anneni korusun ..
|
Kardeşim hocalara gittim bazısı yardım etti bazıları ederim dedi bir kişiye gittim 700 tl verdim 2 yıl oyaladı cevap istedim 2 yıl boyunca kem küm etti bize ne olmuş dedim bol keseden attı konuyu değiştirmeye çalıştı hatta sen özel birisin dedi neyse ikinci kişiye durumu izah ettim ikinci kişi senin annene domuz yağı büyüsü yapılmış dedi ben sizin bu durumu 7 günde çözücem dedi benden 1400 tl istedi sonra domuz almam gerekiyor dedi 1500 tl daha istedi gönderdik sonra kardeş kanı falan lazım dedi 1800 tl daha istedi ben dedim sen dolandırıcısın. Yani kardeşim anlıcağın birinin bana yardım etmesi lazım hem bu kadar dini kullanan adam varken nasıl insanlara tekrar güvenirim ben, bu hikâyede yanan ben oldum, bir samimiyete kanan ben oldum, bu olaylardan sonra rüyamda hz. Muhammedi karşımda oturup bana gülümserken gördüm kazıklansamda doğru yolda olduğumu biliyorum.