Alıntı:
Aissah Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bildiğim ayetel kürsi okur sadece. Haftada bi kuran okur bazen ayda bir bazen her akşam ama çoğunlukla okuma zamanlarında oluyor. Güvendiğim bi hocaya baktırmıştım 2yıl önce çok vesveseli dedi herşeyi düşünüyor dedi bu çok doğru herşeyde kuşku arar. Ama vesveseli oldugu içinde nazar dedi geciştirdi kafaya takıyor die. Bişeyler yazdı evde yak bunu dedi bi kağıdı gece suda beklet camları dış kapaıyı sil dedi ve yine bi kağıdı suda beklet onunla yıkansın dedi. 1yıldır pek yoktu bu ramazan başlangıcından beri yine başladı. Bende korkmasın die sen kendi kendine uykuda dişlerini skıosun deyip geciorum.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] he bide gecen hafta rüyasında görmüş banyoda gördüğü kendiside banyo kapısının dışında içeri giremiomuş bembeyaz çok güzeldi kadın gibiydi ama erkekti göğüsleri yoktu avret yerini görmedim ama dedi parlıyordu ama dedi. Sanki bi korku vardı içimde dedi birden 2 kişi oldular sonra çoğaldılar ben uyandım dedi.