Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
1000 cok cok fazla...
Ayetel kursi agir suratli bir suredir.
Ben 1 gun 313 denedim sabaha kadar gercekle ruyalar arasinda kaldim.
Gelelim.ucmaya burada bu kelimetiecazi kullandimi sende anladin...
30 yildir 1000 ayetel kursi cekene ben rabbimin guzel bir manevi makam verecegine cok cok eminim.
Oa surenin hadimi gelir, kalp gozu tamamen acilir, ilahi yardimlar ardimca gelir, yakaza ve uyanikken bazi mucizelere gorulur, icinde hayy ve kayyum gibi buyuk.esma ayrica ilk ayeti ismi azami barindirdigi icicin bu zikirler evrende bilinmeyenlerden tutunnkainatin tum sirlari onune acilir..
Yani sadece 30 yildir ayetel kursiyi hergun 1000 ke okumak her babayigidin harci degil tebrikler ..
Ama 30 yildir 1000 okuyup sadece karnim tok ac degilim siradan sozler o isin makami degil demek iatedim.simdiye kadar mana aleminde bir cok keaiflerin yapilacagi cok uzun bir zaman ve cok buyuk bir adet bu... Bunu demek istedim
|
Her ayet hatta her esmanin her bunyede etkisi farkilidir . Mana aleminde neyin neye tekabul ettigini bilmek icin once inanmak sonra okumak okurken de ne icin okudugunu bilmek gerek . Siz daha besmele cekerken ne amacla okumaya basladiginiz asikardir. İsin sirri da bu . Ayetler kotu amacli da kullaniliyor. Hani derler ya harama kullanmayin cezasi buyuk . Tam da bu sebebten var muvekkel melekler . Ben pesinen rahatsiz edilmek istemiyorum rabbimin rizasina talibim diye baslamisim . Bunun anlami sizden rabbime siginirimdir. Gorunmeyeni gormek bilinmeyeni bilmek istemem cunku tasiyamam . Uzerime vazife degil . Ne icin istiyorlar 313 rakamini vird edinmeyi ? Havas ilmi icin . Havas ilmi ne icin ? Sifacilik . Madem ki derdin Allah rizasi icin sifa dagitmak kolayı var zikrine devam et ve dua et . Hadimi niye rahatsiz ediyorsun . Yok sirlar ifsa olmali . Hazineler aciga cikmali . Ya Allah diyelim elimizden ates ciksin hayrete dusdun herkes bize biad etsin ? Allah rizasi bunun neresinde ve bu zihniyrt sirlara neden vakif olsun . Kendi adima konusuyorum. Ben bilmek istemem vaktinden once birseyi . kapali kapilarin ardini da gormek istemem . Duzeni dengeyi bozarsan. Duzenin dengen bozulur . Nefs korelmeden hic kimseye hic bir alemde. Birsey bahsedilmez . Ben ki soluksuz kocamin ardi sira bugz etmekteyim . Bir de sirlarini ifsa etmis olsam sence o milyonu aşkın ayet elkursi hurmetine desem yanina kar kalir mi ? Kalmaz . Kalmiyor . Keramet sahibi degilim ancak beni rabbim korur . İnsanlar bana saygi duyduklari kadar cekinir . Bur cok kisi tekin biri olmamakla suclar beni . Birsey yaptigimdan degil . Cenabi hakkin razi olmayacagi birseyi yapmam . Bana yapilana da razi olmaz. Evrenin sirlarina vakif olmaktan once gelir insanin kendini cozebilmesi . Seytani yenmeden o kilici o kayadan sokemezsin kardesim . Kendimden biliyorum ki ilk onune gelecek olan engel kibirdir . Bu sebebten karpuz dalda yetismez . Ve develerin de kanatlari yoktur. Bu sebebtendir ki rabbim bana 1000 ayet elkursiyi okuyacak sabri ve nefesi verirde ardindakini gormeyi isteyecek cesareti vermez... Hamdolsun .