Alıntı:
mavihayall Nickli Üyeden Alıntı
çok acı çekiyorum tam 7 yıl bıkmadan usanmadan hep dua ettim ama yaşlandım artık olmasının da bir önemi yok zaten o kadar kötü günler geçirdim ki ölmek istiyorum çokk yoruldum hayatta
|
Belki senin bilmedgn bir imtihan bir sir cozemedgn birsey vardir bindur lutfen belki oyle iyi zamanlar gelcekki tum acilarni bir gun bile hatirlamycaksn forumdan gitme bikma sana yardim edecek cok kisi var burda gayret et biraz daha burdan kopma seytan vesvse veriyodur belki musallatn var sabir et forumdan kopma burda bir nasibin olablir buraya belkide bosuna gelmesdn foruma ben etiketleyim hocalarimizi bilgili gordgm kisileri kusra bakmayin hocalaem sizide hep etiketliyorum boyle ama @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Siin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
---------- Post added 05.05.20 at 02:37 ----------
Alıntı:
Nun Nickli Üyeden Alıntı
Belki senin bilmedgn bir imtihan bir sir cozemedgn birsey vardir bindur lutfen belki oyle iyi zamanlar gelcekki tum acilarni bir gun bile hatirlamycaksn forumdan gitme bikma sana yardim edecek cok kisi var burda gayret et biraz daha burdan kopma seytan vesvse veriyodur belki musallatn var sabir et forumdan kopma burda bir nasibin olablir buraya belkide bosuna gelmesdn foruma ben etiketleyim hocalarimizi bilgili gordgm kisileri kusra bakmayin hocalaem sizide hep etiketliyorum boyle ama @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Siin @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ebuubeydebincerrah