Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Baş vekil diye duranı kim vekil etmiş ? Kaç kere Veysel Karaniyi görmüş ? Kaç sene Karani Münacaatını vird edinmiş ? Lütfen her cübbeliyi imam,her sakallıyı hoca,her rüya göreni vekil sanmayın
Kamu spotu gibi oldu,kendini polis gibi tanıtanlara ehemmiyet vermeyin mesajlarına döndü.. 1 kişinin lekeli söylemleri cemiyeti karalamayaz bizim zihnimiz diğerlerine kalem çekiyor..Ben öyle tarikat ehilleri gördüm ki binlerce kilometre öteden bir anda ayaklarını toparladı,ne oldu diye sordum. Şeyh nazar etti ayaklarımı uzatırsam ne olur halim dedi.Öyle ehiller gördüm ki,3 tane kendini bilmezin ameli ve söylemi 1 günlük ibadetleriyle bir araya gelmez..Adamlar kendinden geçmişler dünya ahireti unutmuşlar varlıkları silinmiş bakınca kime baktığını algılayamıyorsun,televizyona çıkıp 2 hatalı söyleme lütfen bütün cemiyeti karalamayalım..
Onlar ve kendimiz içinde azim bir dua edelim ; Allah zanlarımızın hakikatini bize tez zamanda göstersin inşaAllah
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;) yok benim kimseyi kötüleme karalama kastım yok aksine zikri çeken yakınlarım benden çok iyiler. Ve çok kişide vardır belki içlerinde çok iyi olan haklarına girmem. Benim soğumam başlarındaki vekil dedikleri muharrem adlı kişinin Allah ile evlenmek ve hanımların hepsi hanımımdır demesiyle iticiliği.. Bunu bilerekte o yola girmek ayrı bi ruh halidir herhalde. O sözlerinde neyi de kastettiğini de bilmiorum.. ;) kendi fikrimi söyledim sadece kızmayın daa