Alıntı:
Sjan Nickli Üyeden Alıntı
Anladığım kadarıyla hiçbir mucize yaşamamış arkadaş ve buna rağmen devam ediyo Allah daim etsin
|
Beyin ameliyati oldum cok fazla . Bir gozum hic gormuyor digeri % 30 civari . Ne renkleri unuttum ne kokuları ne de ezberimde ki ayetleri . Mucize mi ? Bir gün bile sorgulamadan sevdigine her gun hediye goturur gibi cektim tesbihimi . Yemeyi icmeyi unuttum . Ama ezanin neden okundugunu hic unutmadım . Rabbimin rahmetinden merhametinden adaletinden zerrece umudumu kesmedim . Hadimler degil lakin kul eliyle geldi cogu zaman rizgum ayagima , ben dagittim . Altin olsa da dagittim . Gelinen nokta da insanoglu gercekten paranin yenen birsey olmadigina kani oldu . Şifa bekliyor binlerce insan . 40 yildir ezan okunmayan kafir elinde ezan sesi yukseliyor . Mucize mi ? Yagmur yagdiginda kafani kaldir gokyyzune her seferinee bak kardesim illaki goreceksin birseyler. Bir damladan bir insan meydana geliyor Alak ! Daha fazla mucizeyi rabbim imanı ile şeytanı güreş tutana gostersin ki döndürsün . Mucize mi Kabe imamı mahirden Bakara suresi dinleyen turistin gözyaşları . Kabe uzerinde ki muvekkellerin ebabil kuşlarına yol gosterip tavaf ettirmesi , kupkuru agacın baharda yemyesil olması . Ne demektir mucize gormemis olmak . Hafız arkadaşlar burada ise en iyi onlar bilir ki bize bahşedilen Kitap da en büyük mucizedir . Kalp gözü ile bakabilene dizlerini koyduğun seccadede mucizedir . Zira hasta iken oturarak kilma imkanimiz olsa dahi alnını secdeye koyduğun an ki huzur suyun dibine batıp yukarı cıktığında aldığın ilk nefes gibidir vesselam.Selam ve dua ile