Alıntı:
Canberk er Nickli Üyeden Alıntı
Belkidr sadece hırsız falandır
|
Yok hırsız olmadığına eminim dışarıda kimse yoktu zaten bahçe kapısı kilitli giremez kimse,girmeye kalksada belli olur zaten.
Alıntı:
burak82 Nickli Üyeden Alıntı
Muska yazıp medet ummak şirke girmiyor mu? Sadece bilgi amaçlı soruyorum
|
Muskanın şirk olması,muskanın içeriğine bağlıdır.İçine cin isimleri yazar üstünde taşırsan şirktir,Velakin Allah'ın ayetlerini yazarsan yada kendini korumak babında işler yaparsan şirk değildir,Cinleri vücuttan ve mekandan uzak tutmak için muska takmak mecburiyetinde kalıyor bazı insanlar,Çünkü duada okusan rukyede okusan cin gidiyor belli bir zaman sonra yine geliyor uğraş dur,şu youtubedede bazı rukyeciler muskaları açıp açıp korunma vefklerine,tılsımlarına şirk diyorlar,muska şirk diyorlar,neredeyse peygamberimizin sahabesine yazıp al bunu yastığının altına koy dediği namei-i peygamber cin mektubunuda şirk diyecek adamlar
oysa kendi uyguladıkları çözüm geçici bilmiyorlar ki cinler sülük gibi yapıştınmı bırakmıyor,amellerde niyet önemlidir,mesela ben cin gelmesin eve girmesin diye tılsım yazdıysam,cin mektubu şalı astıysam dua okumaktan netice alamadığım için bunu yapmak mecburiyetinde olduğum içindir,yoksa dua okumakla gitseydi muska yazmakla uğraşmazdım.Şimdilik bir şey yok kafa rahat,fakat dışarıdan bir kere ismimle seslendi,Sanki babasının eviymiş gibi gelecek dolaşacak,rahatsız edecek yok ya
Bende boş biri değilim herhalde celcelutiye hocamızın yardımıyla içeri sokmamayı başardım kırda kaldı
Daha kuvvetli uygulamalar yapacağım Allah'ın izni ile.Zaten bir nüsha yazarken yazmaya başlamadan önce küçük icazet alırım,Allah'ım bu yazdığım benim ve ev ahalisi hakkında hayırlı olacaksa etkili olsun derim.Dediğim gibi amellerde niyet önemlidir