Alıntı:
Mecra Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Habir esmasını uzun zaman önce sürekli okudum ve tecrübe ettim. Habir esmasının fazileti çoktur. Ben Esma zikirlerini şu olsun bu fazileti olsun diye hiç okumadım. Hatta hiç bir okumayı öyle niyet ederek okumam. Hep rızan için derim.. Siz de öyle yapın bence -) niyet hep Allah rızası olsun. Ismarlama iş uygun olmayabiliyor bazen -) o vereceğini de biliyor vermeyeceğini de. Nasip ederse görürsünüz. Nasip yoksa hatim indirsek ne fayda?
"alemlerin Rabbi dilemedikçe siz dilemezsiniz." tekvir 29
|
Cok haklisin ya bn daha namaza bile yeni basladim yarim.yamalak oda bi vakit var 3 u yok boyle gidiyor burda cok sey not aldim biliyorum aslinda ama uyhulama yok daha yeni yeni istr nankorlugumden derde dusunce sariliyorm sonra birakiyorum hep derdim dielgm icin dua ediyorm Allah rizasi icinde yaptgm seyler var ama genel duam yaltiklarm derdim dilegm uzerine haklisin orayi asmam laizm Allah rizasinolmali bu tabsiyeyiden cok aldim ama sanki Allah rizasi icin diyince dileg m derdim icin birsey yapmiyomus gibi geliyor saolasin