Arkadaslar acil yetisin nolur bu gece denicem. Bilenler deneyenler deneyip de olumlu sonuc alanlar el atin nolur:
Sorulari numaraliyorum lutfen siz de numaralayarak yanitlayin nolur tum sorularimi yanitlayin da vesvese yapmadan deniyim.
1) Abdestli olmasak ise yarar mi?
2) bir baskasi bizim adimiza bu olayi yapabilir mi?
3) niyet etmemiz gerekiyor mu? Edeceksek 33 kere okuyacagimiz seyi okumadan once mi niyet etmek lazim? tam olarak nerede niyet edilecek?
4) niyet edilecek diyorsaniz deneyip de basaran arkadaslarim bu niyeti nasil ettiniz?
5) bu 33 tane okunmasi gereken seyi mi ilk okuyacagiz yoksa 3 kere okunacak fatiha suresini mi ilk okuyacak başlayacağız?
6) bir korunma yapmamiz gerekiyor mu oncesinde? Evet ise bu korunma denilen sey nasil yapiliyor?
7) 33 kere okunacak seyin sonunda fatiha kelimesi geciyor. Bu sadece bir kelime olarak okunacak dimi? Yani oraya sureyi yerlestirmicez sadece kelime olarak fatiha dicez, dogru mu?
8)bu olayin sonunda toplamda sadece 3 kere fatiha suresi okunmus oluyor dogru mu anladim? ( 33 un icindeki o fatiha kelimesi biraz kafami karistirdi da ondan tekrar emin olmak istedim, sanki 33 arti 3 = 36 kere mi okunuyor totalde diye kafam karisti da kusuruma bakmayin)
9) ishki yazan yeri yazıldığı gibi mi okudunuz? O ishki dogru mu yazilmis? Deneyip basaranlar nasıl okudular?
Nolur Allah rizasi icin deneyip de basaran arkadaslarim ses etsin, bana da dua etsinler ruyasina girip guzel guzel pozitif pozitif celb edebileyim
|