Alıntı:
kyil Nickli Üyeden Alıntı
Eşim belirli aralıklarla içinin darlandığını söylüyordu. Bir anda sinirlenmesi aralıklı olarak çok ağır depresyon hali ve 6 yıl süren panik atak durumu vardı.Bir şekilde internet araştırmaları sonucu Rukye Ayetleri ile karşılaştım. Eşime okumaya karar verdim. Gözlerini kapatıp uzandığında elimi alnına koyup içerikte yazan bütün ayetleri okudum. Bacaklarında uyuşma midesinde ağrı oluyor ve enson hıçkıra hıçkıra ağladıktan sonra kendine geliyor ve rahatlıyor. Belirli sure ve duaları gün aşırı kendine de okutmaya çalışıyorum fakat okuduğunu söyleyip okumuyor bazen. Ben hangi gün okumadağını bana bakışından ses tonundan çok net anlıyorum.Sihirle alakalı olan ayetlere aşırı tepki verdiği için büyü olduğunu düşünüp Hasan Karabacak hocaya da gittik. Yapmış olduğu seansta eşim kendi ağzıyla konuştu 5 yıl önce büyüyle girdik bedene dedi.
Şimdi hocalarım Allah Rızası için yardım edin nasıl biter bu durum kim anlar bu işten nasıl bozulur bu büyü?
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocamıza Özel Mesaj Atın O Haleder