Alıntı:
Coliseum Nickli Üyeden Alıntı
Bak Bu Yüzden Kızlar Duygularıyla Hareket Etiği İçin Açık Hedef Benim Karşıma Bebek Gelse Sevmem Yani Oynamam Bile Ama Kız Oynar
|
Evet haklısın bende buu söyledim ona biraz üstü kapalı şekilde zaafını kullanmaya tekrar çalışabilirler o anda bu ezberliceğin ayetel kursi yi okumanı ve ona inanmaması hiçbi şekilde zaten ona bunu söylemem bile yeterli diye düşünüyorum ama tehlikeli Bi durum Bi bebeğin peşinden giderse rüyasında işte o sıkıntı
Alıntı:
Coliseum Nickli Üyeden Alıntı
Bak Bu Yüzden Kızlar Duygularıyla Hareket Etiği İçin Açık Hedef Benim Karşıma Bebek Gelse Sevmem Yani Oynamam Bile Ama Kız Oynar
|
Bide tuhaf olan durum da şu bu hileyi bukadar iyi nasıl yapıyorlar onu anlamadım onların bu tuzağını alt üst etmek için elimden geleni uzaktan yapıcam insanları cinlerden üstün kılmıştır Allah cinleri insanlardan değil ama sadece ondaki durum değil ev halkı ve o ağaçlara gelince iş Bi kabile gibi görünüyor ve işte bu konuda benim elimden birşey gelmiyor sadece içerden bir irade ile olucak birşey buda ona bağlı seneye ünüversite yi kazanırsa o evden kurtulucak inşallah ozaman ozaman rukye tedavisi ile işi bitirmeyi planlıyorum dayım okuyabilir