Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı
Anladım @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ama bi kızdan önce babası annesi erkek kardeşi kocası sorumludur dini açıdan sen bunlardan biri değilsin.Üzüntünu anlıyorum ama cevrende büyük birinden yardım isteyerek yapabilirsin belki.
|
Sandığınkadar küçük değilim mubarek seninde burda çok yorumlarını gördüm bana çok sağlam işin ehli hoca gerek sorumlu olmaya bilirim evet başkasının evi orası benim değil benim evimde böyle bişey olsa hepsini yaksam bana zararı olmaz ama başkasının evi olması zarar verir bunuda çok İyi biliyorum ama bu durum beni çok üzüyor bana butür şeyleri konuşmak istemediğini söylüyor ben ayetel kursi yi ezberle diyip duruyodum kaç sefer oldu bu hala ezberlememiş bu böyle çözülecek birşey değil sadece onu koruma ya almak için vefk yaptırılabilirmi çünkü o evi yalnızca Allah kurtarır Bi mesken olmuş durumda
---------- Post added 25.04.20 at 16:18 ----------
Alıntı:
Atlantiz Nickli Üyeden Alıntı
Ben uyardım.sonra Allah korusun sanada bulasirsa hem aileni hemde kendini yakarsın.insan önce kendini sevmeli.cin büyü bunlar çok tehlikeli sen kurtuldum dersin ama nafile sonra en ufak bi hatanda geri gelirler dünya zindan olur insana.otur ders calis mesleğini kazan geleceğini dusun.gerisi sana kalmış kardeşim.benden bu kadar
|
Teşekkür ederim
Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen iyi niyetli birisin görünen ama başka ailenin kızlarından uzak dur başına iş alırsın Allah korusun almasan da uzak dur boşver.Dediğin gibi uzaktan niyet ederek dua et ayetelkursi oku felak nas oku, sen kendin önce 5 vakit namaz kıl falan önce kendi sorumluluklarimizi yerine getirelim boşver başka kızları.Meslek sahibi olunca evlenirsin inşallah.Sen şimdi dini,kurallarını,farzlari,sunnetleri öğren. O kızı da Allaha emanet et dua arkasından dini olarak bi yukumlulugun yok o kızla ilgili.
|
Akrabamız aslında hiçmi olmuyor akraba oluncada? Bu arada yorumların için çok teşekkürler Allah razı olsun Sen dende