Selamun aleyküm öncelikle abilerim Çok merak ettiğim Bi durum var hayırlı ramazanlar yüce rabbim bizi bu tür fitnelsrden korusun size şuan anlatıcağkm biraz sıkıntılı durum hiç çözemediğim Bi durum Bi arkadaşımın abisine bundan kaç yıl önce mehdi görünmüş gelmiş ben mehdiyim demiş bir adam ve onunla şuan hala irtibatta Allah yolunda olduğunu ve eskiden çok sinirli çok sert bağıran biriyken o adamla tanışınca Allah yoluna girdiğine ve arkadaşıma ve diğer ablaların ada İslamı kabul ettim ben iman ettim demiştir daha sonra bu olay 4 5 yıl falan önce olmuş o civarda bilgim tam olarak yok zamanıula ilgili eve gelmiş ve eve geldiğinde arkadaşım o gün ilginç Bi şekilde gelmeden yani o günün başlangıcından beri ni halsizlik Bi ağırlık çökmüş ve o geldiğinde kapıdayken nefesi daralmış kapıya yönelmiş o geldiğinde elini başına koyup iyileştirim sözde ben bunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum ve bu abisi sürekli onun yanına gidiyormuş bu yoldan deccaliyetçileri bulup hepsinin cezasını verebiliriz ben inanmıyorum çünkü arkadaşım çok ciddi rahatsızlıkları var komple üstkatlsrı amcaları alt katta onların yan tarafta ciddi cinli olaylar yaşıyorlar burda anlatamıyacağım kadar uzun ve anlam verilemeyen Bi yardım edin ben artık düşünemiyorum çözülmesi gereken birşey burdan bağlanırsa kaynaklarına gidilebilir bu kişiyi bulup sorgulayabiliriz
|