Alıntı:
Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
çok güçlü öfkeden kurtulmak için ne yapabiliriz?
Bir dönem abdest alır yine sabrederdim ama ben ne kadar uğraşırsam karşı taraf daha kuvvetli saldiriyor
Ve bunun kişilerle ilgisi yok ben kaçmaya çalıştıkça olmadik yerden gelip buluyor beni
Her seferinde bu sefer yenilmicem diyorum her sabrın sonunda daha da büyük patliyorum ve sonunda büyük pişmanlık ve utanç
Hakli olduğumu biliyorum ama sinirime hakim olamadığım için utanıyorum çok pişman oluyorum
|
Bir kişi de cevap yazmamış...
Hz. Muhammed s.a.v. hayatini okuyordum kitapta bir bölümde hz.Ebubekir e müşrikler ağır tahrik hakaret ile saldırıyorlardı uzaktan duyan ve yürümekte olan peygamberimiz hz.Ebubekir musrike cevap vermeye başlayınca arkasını dönüp gidiyor. Hz Ebubekir peşinden koşup nedenini soruyor ve ben haklıydım sende duydun çok ağır laflar etti tutamadim kendimi diyor.
Peygamberimiz o sana bu lafları ederken melekler ona karşılık veriyorlardı ama sen de ona cevap vermeye başlayınca melekler gitti ve şeytan geldi yanına.ben seytanla ayni yerde durmam diyor...
Bu bir havas değil ama benim deli öfkemi bastirmamda cok buyuk etkisi oldu hamd olsun