Alıntı:
Veteris Nickli Üyeden Alıntı
Hmmm. Anladım. 20 sene òncesinden bahsediyorum. ama ışlerim yolunda gidiyordu o sıralar. 1, 1,5 yıl da her şey yolundaydı. Sonra normal piyasadan dolayı bir bozulma oldu, o,
|
Yakın çevrenizde olmasa dahi sizi kıskanabilecek ve bu işlerle meşgul olduğunu hissettiğiniz kimseler varmı , komşu vesaire? Hasedlik yapan, kıskanan, sizi sevmeyen, katlanamayan, başarılı olmanızı istemeyen?
Eğer bunların hiçbiri yoksa ikinci sorum şudur; Cin’lere hakaret olacak, onlara zarar verecek, onları sinirlendirecek, onlara saygısızlık itam eden davranış ve hal ve hareketlerde bulundunuz mu?
Örneğin; kaynar suyu önemsemeden camdan dışarıya sallamak, tuvalet hariç bir yerde tuvalet ihtiyacı gidermek, Cinlerle dalga geçmek, Kötü itamda bulunmak, Şeytanla dalga geçmek, şeytana kötü itamda bulunmak, Duş alırken tuvalet yapmak(küvete veya kabine)...
Liste uzar gider, sen Müslüman bir insansın ve bunların hiçbirini yaptığını düşünmüyorum. Zanledersem senin problemin çevredeki birinden kaynaklı olabilir.
Yanlız dikkatimi birşey çekti
?
Ortağınız dediki “onu sürekli görüyorum”
Bana sorarsanız bu birçok anlam taşıyor. Dedektif kesilmek değil amacım sadece yardım eli uzatmak istiyorum. Başka amacım yok.
Bakın ortağınız sizin aksinize birçok kez gördüğüne göre, kendisiyle alakadar birşey olabilir.
Şimdi şöyle birşey var; eğer 20 sene önce yaşadığın şeyler; bir sonraki gün, bir sonraki ay, bir sonraki yıllar da Rüyanda, Yaşamında, Mekanında zuhur etseydi; o zaman derdim ki Sana kafayı takmış, ve bu bir cin olabilir.
Ama senin dediğin 20 sene evvel yaşadın, ve bir daha böyle bir tecrübe yaşamadın.
Ben bu yüzden Okları Ortağına çevirmekten yanayım, sanki o daha sıkıntıda gibi birçok kez görmüş olması vesaire vesaire....
Detaylarını dört gözle bekliyor olacağım.
İlim sahibi değilim, ama kötü şeyler yaşamış çok insan tanırım, tanıdım, hala dostum olan da mevcut. Belki elimden bir öneri gelir , kim bilir?